Sevillasta Atlético Madridiin heinäkuun viimeisinä päivinä 32 miljoonalla eurolla siirtynyt Kévin Gameiro oli myöhään maanantai-iltana Copen El Partidazo-ohjelman haastateltavana. Ranskalaiskärki puhui saamastaan Barcelonan tarjouksesta, Diego Costasta ja Diego Simeonesta.

– Sain kesällä tarjouksen Barcelonalta, mutta kieltäydyin siitä, koska halusin siirtyä vain ja ainoastaan Atléticoon. Barcelonassa minun edelläni olisi ollut MSN-kolmikko, joten peliaikani olisi ollut todennäköisesti vähäistä ja haluan pelata jatkuvasti. Atlético oli vahvuuksilleni parempi vaihtoehto.

Costan paluu Atléticoon oli koko kesän uutisotsikoissa ja kärki itsekin sanoi halunneensa palata. Gameiro tiesi sen.

– Simeone soitti minulle ja sanoi rehellisesti, että Costa oli hänen ja Atléticon ykkösvaihtoehto hyökkäykseen, mutta samalla totesi siirron olevan vaikea. Hän kertoi minulle suoraan, että olin puhdas varavaihtoehto, mutta sellaista jalkapallo välillä on. Minulle loppupeleissä se on ihan sama, koska pääasia on se, että minä pelaan Atletissa. Cholo on suorasanoinen ja minä pidän siitä.

– Meillä on Costan kanssa todella erilaiset vahvuudet ja emme ole ollenkaan samankaltaisia kärkiä. Tärkeintä on silti se, että Simeone halusi minut tänne ja minä halusin siirtyä Atléticoon.