Atlético Madridissa yhdeksi maailman parhaista pelaajista noussut Antoine Griezmann käväisi espanjalaisen radiokanavan Onda Ceron El Transistor-ohjelman haastattelussa voitokkaan Deportivo-ottelun jälkeen. Ranskalainen avasi useita puheenaiheena olleita asioita liittyen 25-vuotiaan pelaajan viimeaikaiseen uraan.

– Aina ennen kauden alut ovat olleet minulle haastavia ja vaikeita maalinteon suhteen. Nyt olen kuitenkin onnistunut kentällä ja olen siitä todella tyytyväinen. Mielestäni jatkan kehittymistä joka ottelussa ja toivottavasti se jatkuu samalla tavalla. Yritän työskennellä mahdollisimman paljon, jotta joku päivä ihmiset toteavat, että Griezmann on yksi suurimmista. En ole Atléticon Cristiano Ronaldo, tunnen itseni tärkeäksi pelaajaksi valmentajilleni ja seurakavereilleni.

– Minua pelotti se mahdollisuus, että Diego Simeone olisi lähtenyt kesällä seurasta ja sen takia soitin hänelle varmistaakseni hänen pysymisen. Tarvitsen Simeonea täällä, koska minun pitää oppia ja työskennellä hänen kanssaan. Atleti tarvitsee myös Simeonea.

– Olen täysin varma siitä, että jos olisin tehnyt Mestarien liigan finaalissa pilkustani maalin, niin olisimme voittaneet koko kilpailun. Tavoitteeni on jatkaa Atléticossa Mestarien liigan voittamisen metsästämistä ja pelata uudella stadionilla.

Griezmann on varmasti yksi suurimmista ehdokkaista tammikuisen kultapallokilpailun kolmen parhaan joukkoon, mutta itse pelaaja ei ota siitä paineita.

– En halua, että minua verrataan kehenkään. Haluan ja toivon, että minut nähdään omana itsenäni. Minulle ei olisi mikään pettymys, jos jäisin Ballon d’Or-kilpailussa kolmannelle sijalle, koska se tarkoittaisi sitä, että olen oikealla tiellä. Tykkäsin ja olin otettu L’Equipe-lehden kannesta, joka pyysi äänestäjiä äänestämään minua.

Atléticon kauden aloitus oli kyseenalainen, kun punavalkoiset jäivät kahteen tasapeliin heti kättelyssä. Griezmann antoi Leganés-tasapelin jälkeen kommentin, joss ranskalainen sanoi Atléticon taistelevan sillä menolla putoamista vastaan. Griezmann kuitenkin päivää myöhemmin pahoitteli tilannetta ja kommenttiaan mediassa.

– En tykkää suuttua, mutta en enää kestänyt tilannettamme, mutta suuttumiseni ja vihani kestävät yleensä todella lyhyen aikaa – viimeistään se loppuu silloin, kun näen tyttäreni. Suutuin Leganés-ottelun jälkeen ja tein väärin, koska varsinkin avauduin mediaan. Kommenttieni jälkeen pyysin anteeksi Simeonelta ja joukkuekavereiltani.