Valencia kaatoi vieraskentällä Leganésin lukemin 2-1. Voitto oli lepakoille toinen putkeen ja samalla väliaikaisesti Valenciaa valmentaneen Voro Gonzálezin viimeinen ottelu seuran penkin päässä.

Leganés meni johtoon kahdenkymmenen minuutin jälkeen, kun Alexander Szymanowski sai keskityspallon laidalta ja argentiinalainen puski pelivälineen vieraiden verkkoon. Valencia kuitenkin tasoitti vain hetkeä myöhemmin, kun kärjessä pelannut Rodrigo pääsi juoksemaan ohi Leganésin puolustuslinjan ja osui samalla vastaan tulleen isäntien maalivahti Jon Serantesin kasvoihin jaloillaan. Serantes jäi loukkaantuneena kentän pintaan, mutta se ei haitannut Nania, joka osui ensimmäistä kertaa seuralleen.

Toisen jakson alussa Nani keskitti laidalta pallon boksin keskelle, josta seuraan elokuussa saapunut Mario Suárez viimeisteli ottelun voittomaalin. Varttia myöhemmin Leganés sai pilkun, kun maalivahti Diego Alves kaatoi isäntien kärjen rangaistusalueen sisällä.

Alves otti kuitenkin pilkun kiinni, joka ei ollut mikään suuri yllätys. Nimittäin Alves on ottanut Espanjassa pelatessaan 43 pilkusta kiinni jopa 22, jonka avulla brasilialaisvahti nousi Espanjan jalkapallohistorian ennätysmieheksi. Kukaan maalivahti ei ole ottanut yhtä paljon rangaistuspotkuja kiinni, kuin Alves.