Espanjalainen AS-lehti kertoo, että Real Madrid on edelleen erittäin kiinnostunut Borussia Dortmundin hyökkääjästä Pierre-Emerick Aubameyangista. Gabonilainen teki viime kaudella Dortmundille 39 maalia 49 ottelussa ja uuden kauden alku on ollut vähintään yhtä hyvä. Viimeisessä kolmessa ottelussaan (Legia Varsovaa, Wolfsburgia ja Freiburgia vastaan) Aubameyang on osunut neljä kertaa.

Dortmundin seuraava ottelu on tulevana tiistaina juuri Real Madridia vastaan. Kohtaaminen olisi 27-vuotiaalle Aubemayangille täydellinen näyttöpaikka, mutta perjantain Freiburg-ottelussa jalkaan tulleen tällin takia hyökkääjän pelikunto on vielä arvoitus. AS halusi jututtaa Dortmundin väriläiskää ennen ottelua ja kysyi tämän kiinnostuksesta Real-pestiä kohtaan.

– En aio puhua siitä, kuului Aubameyangin lyhyt ja ytimekäs vastaus.

Lehti uskoo joka tapauksessa, että Aubameyang voisi olla Realin seuraava ”galáctico”. Viime vuonna Afrikan parhaaksi pelaajaksi valittu pikakiituri on kypsässä jalkapalloilijan iässä ja jo osoittanut voivansa pelata Euroopan huipputasolla.

Aubameyang on todennut jo aiemmin haastattelussa luvanneensa isoisälleen tämän kuolinvuoteella, että hän pelaisi vielä jonain päivänä Real Madridissa. Isoisä oli Aubameyangin äidin tavoin syntyperäinen espanjalainen. Gabonilaisen tavaramerkkinä tunnetun volttituuletuksenkin hän sanoo kopioineensa Realin meksikolaishyökkääjältä Hugo Sanchézilta.