Atlético Madridin päävalmentaja osallistui seuran järjestämään lehdistötilaisuuteen harjoituskeskuksessa ennen iltapäivän Deportivo-kotiottelua. Simeone puhui Deportivosta, Jan Oblakista ja joukkueestaan.

– En tiedä oliko Barcelonasta saatu tulos loistava, mutta ainakin hyvä se oli. Nyt kohtaamme vaikean joukkueen hieman erilaisella kokoonpanolla. Deportivo hakee sellaista peliä, jossa he pääsevät pelaamaan vahvuuksillaan. Meillä on ollut vaikeaa pelata joukkueita vastaan, jotka sulkevat syöttölinjansa ja pelaavat alhaalla.

– Meillä on käytössämme sellainen ryhmä, joka vahvistaa joukkuettamme ja parasta siinä on se, että tällä hetkellä kilpailutilanteemme pelipaikkojen suhteen on hullu. Esimerkkinä toimii Thomas, joka jäi alkukaudesta jatkuvasti kokoonpanon ulkopuolelle ja pelasi Barcelonaa vastaan ensimmäiset minuuttinsa kaudella todella hyvin. Se kertoo valmistautumisesta ja mentaalisesta voimasta.

– Meidän viime vuosien historiassa maalivahdit ovat aina olleet loistavia. Thibaut Courtoisista Jan Oblakiin ja muihin, ketkä ovat olleet joukkueessamme. Yritämme aina saada heidän potentiaalinsa ulosmitattua. Oblak on todella hyvä. Hän on nuori ja kehittymisensä jatkuu. Tärkeintä meille on kuitenkin se, että hän haluaa kehittää ja parantaa itseään päivittäin. Se tuo rauhallisuutta joukkueeseemme.