Real Madridin tammikuussa 2015 neljällä miljoonalla hankkiman teinipojan Martin Odegaardin ura on polkenut jossain määrin paikallaan, mutta Saksasta kantautuvien tietojen mukaan Borussia Mönchengladbach havittelee norjalaisnuorukaista lainalle tammikuun siirtoikkunassa.

Jo kesällä ranskalainen Rennes tavoitteli Odegaardia riveihinsä, mutta tuolloin siirto kariutui FIFA:n alaikäisiä pelaajia koskeviin siirtosääntöihin. Odegaard täyttää kuitenkin joulukuussa 18, joten tammikuussa siirrolle ei enää ole esteitä.

Saksalaisen Sport-sivuston mukaan Borussia Mönchengladbachin urheilujohtaja Max Eberl vahvisti tanskalaiselle TV-kanavalle TV3 Sportille, että seura on jo käynyt keskusteluja sekä pelaajan itsensä että Real Madridin kanssa. Saksalaisseuran kiinnostus on vieläpä ollut varsin pitkäikäistä.

-Halusimme Martinin riveihimme jo ennen kuin Real Madrid ja muut seurat kiinnostuivat hänestä ja hinasivat hinnan pilviin. Sille me emme mahtaneet mitään, Eberl sanoo.

Odegaardin Real-sopimus ulottuu vuoteen 2021 saakka, eikä seura halua luopua talentista vielä kokonaan. Kyseeseen tulee joko lainasiirto tai osto takaisinosto-optiolla.

15-vuotiaana Norjan A-maajoukkueessa debytoineella Odegaardilla on toistaiseksi yhdeksän maaottelua tilillään.