Bale, Benzema ja Cristiano Ronaldo. BBC. Messi, Suárez ja Neymar. MSN. Real Madridin ja Barcelonan hyökkäyksen superkolmikoille on annettu tiedonvälityksestä tutut nimilyhenteet, mutta eilen vietettiin täydellistä radiohiljaisuutta kaikkien kuuden voimin. BBC ja MSN jäivät La Liga -kauden 2016-2017 viidennellä kierroksella historiallisesti ensimmäistä kertaa maaleitta.

Siitä lähtien, kun Luis Suárez saapui Barcelonaan ja pääsi pelaamaan kärsittyään MM-kisojen puremistapauksesta saamansa pelikiellon, kaikki kuusi hyökkääjää olivat pelanneet kaikkiaan 28 eri pelipäivänä La Ligassa. Ja jokaikinen kerta vähintään yksi kuusikosta oli onnistunut maalinteossa. Eilen ei kuitenkaan yhdenkään maalisarake täydentynyt, vaikka koko poppoo löytyi avauskokoonpanoista.

Maaleitta eivät sentään BBC:n ja MSN:n joukkueet jääneet, vaan kumpainenkin joukkue pelasi keskiviikkona 1-1 -tasapelin. Real Madridin maalin Villarrealin verkkoon puski Sergio Ramos ja Barcelonan osumasta Atlético Madria vastaan vastasi Ivan Rakitic.