Chelsean belgialaismaalivahti Thibaut Courtois kertoi ajatuksistaan ja Atlético-vuosistaan Marcan haastattelussa. Hän voitti Madridissa Espanjan liigamestaruuden, Eurooppa-liigan ja Euroopan Super Cupin.

– Atlétissa opin, että vain joukkueella on merkitystä. Mestaruuksia voi voittaa vain silloin, jos jokainen pelaaja antaa elämänsä joukkuetoverien puolesta. Ja niin asiat ovat Atlétissa, mies totesi.

Courtoisilta kysyttiin, haluaisiko hän palata La Ligaan jonakin päivänä.

– Lähtiessäni Espanjasta tiesin, että palaisin sinne jonakin päivänä, hän tiivisti.

– Minulla on sopimus Chelsean kanssa kolmelle seuraavalle kaudelle. Vuonna 2018, kun on sopimukseni viimeinen vuosi, arvioin kannattaako minun jäädä vai lähteä.

Courtois kehuu Atléticon päävalmentajaa Diego Simeonea, joka ”elää jalkapallolle ja jolla on valtava voittajamentaliteetti”.

– Joukkue antaa takaisin kaiken sen, mitä hän tekee joukkueen eteen. Tapa, jolla hän levittää (ideoita ja ajatuksia), on uskomaton. Pelkästään puhumalla hän voi saada sinut uskomaan ja rikkomaan rajoja. Ja sen me teimme. Syy Atléticon paremmuuteen oli se, että olimme motivoituneita. Uskoimme, ja uskominen on voimaa, kommentoi maalivahti.

MARCA

@marca
ENTREVISTA a @thibautcourtois: "Me fui de España sabiendo que volveré" @lorenaglez1711 #PL