Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane sai hyviä uutisia, kun viikonloppuna flunssan ja pikkukolhun takia sivussa olleet megatähdet Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale palasivat maanantaina joukkueen harjoituksiin. Ei kuitenkaan niin hyvää, etteikö jotain huonoakin.

Espanyol-ottelusta jo 19. minuutilla ulosvaihdettu Casemiro on lähes varmasti sivussa tulevan keskiviikon Villarreal-pelistä. Brasilialainen sai tärskyn vasempaan pohkeeseensa ja Toni Kroos tuli jo varhain kentälle Casemiron tilalle.

AS:n mukaan seuran lääkärit eivät voi tehdä tarkempia tutkimuksia Casemirolle ennen kuin keskikenttämiehen jalan turvotus laskee. Näin ollen toipumisennustetta ei ole vielä annettu, mutta keskiviikon ottelu tulee liian aikaisin. Zidanen linja on ollut välttää kaikenlaista riskinottoa toipilaiden kanssa, joten Real hakee ennätyksellistä 17:tta perättäistä voittoaan ilman Casemiroa.

Real tarvitsee jatkossakin leveää pelaajamateriaalia, sillä se pelaa seitsemässä päivässä kolme ottelua. Keskiviikon Villarreal-peliä seuraa lauantain vierasreissu Kanariansaarille kovakuntoisen Las Palmasin kotiareenalle ja jo tulevana tiistaina Real pelaa Mestarien liigaa Dortmundissa.