Atlético Madrid kohtaa viideltä Sportingin Vicente Calderónin lauantaisessa iltapäiväpelissä. Atlético hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa, kun sarjakauden avausottelu päättyi ikävään tasapeliin Alavésia vastaan.

Puolustusvalmiina valmentajana tunnettu Diego Simeone yllätti monet, koska Sportingia vastaan kentälle lähtevä avauskokoonpano on todella yllättävän hyökkäysvoittoinen. Atléticoon kesällä saapunut laitapuolustaja Sime Vrsaljko debytoi punavalkoraitapaidassa. Kroatian maajoukkuepuolustajalla on ollut suuria vaikeuksia päästä edes kokoonpanoon mukaan, sillä tämä on vasta toinen ottelu joukkueen mukana pelipäivänä, missä Vrsaljko on mukana.

Keskikentän pohjaa miehittävät niin sanotusti hieman hyökkäävämpinä keskikenttäpelaajina tunnetut Saúl ja Koke, kun taas kärkien vierellä laidoilla pelaavat Yannick Carrasco ja Nico Gaitán. Viimeisin kaksikko rakentaa Atletin peliä ja yrittää rikkoa Sportingin mahdollista puolustusmuuria. Kärjessä viilettävät Antoine Griezmann ja maalinteko-ongelmista kärsivä Kévin Gameiro.

Simeone on päättänyt käyttää rotaatiota ja lepuuttaa muutamaa avainpelaajaa ajatellen tulevan keskiviikon Barcelona-vierasottelua.

Oblak; Vrsaljko, Savic, Godín, Filipe Luís; Saúl, Koke, Gaitán, Carrasco; Griezmann, Gameiro