Atlético Madrid otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa, kun Sporting kaatui lopulta jopa 5-0. Atlético epäonnistui kauden ensimmäisessä ottelussaan Calderónilla Alavés-tasapelissä, mutta tällä kertaa peli-ilme oli alusta lähtien todella erilainen.

Atlético avasi maalinteon jo toisella minuutilla, kun Antoine Griezmann pääsi vastakkain Sportingin maalilla pelanneen Iván Cuéllarin kanssa vastakkain, eikä ranskalainen erehtynyt. Toinen osuma kaksi minuuttia myöhemmin oli todellista kauneutta, kun Kévin Gameiro sai pallon boksin reunalla ja laukoi pallon sivusta ohi Cuéllarin. Punavalkoinen jalkapallojuhla jatkui jatkumistaan, kun puolen tunnin kohdalla Griezmann laukoi kahdestakymmenestä metristä pallon yläkulmaan.

Viisi minuuttia ennen puoliaikaa Filipe Luís juoksi linjan taakse ja syötti Gameirolle pallon tyhjän maalin eteen. Gameiron tekemä maali vihellettiin virheellisesti paitsioksi, koska Filipen juostessa ylös Sporting-puolustaja Douglas oli selvästi alempana, kuin brasilialainen. Se ei kuitenkaan tappanut Atletin motivaatiota, koska toisella jaksolla kentälle tulleet Ángel Correa ja Fernando Torres rakensivat neljännen maalin. Correa juoksi Sportingin puolustuslinjan ohi ja syötti maalin eteen Torresille, joka viimeisteli kauden avausosumansa.

Nico Gaitán kaadettiin lisäajalla boksin sisällä ja tuomari vihelsi isännille oikeutetusti pilkun, josta Torres teki illan toisensa. Atléticon vakuuttava meno on parantunut nimenomaan pelillisesti juuri sopivasti ennen keskiviikon Barcelona-vierasottelua.