Marcan mukaan Real Madridin Isco on sivussa kahdesta seuraavasta ottelusta nilkkavamman takia, jonka málagalainen kärsi kauden avausottelussa Real Sociedadia vastaan. Kaksi viikkoa sitten tullut vamma on ollut sen verran paha, ettei pelaaja ole pystynyt osallistumaan joukkueharjoituksiin kunnolla. Julen Lopetegui ei pystynyt kutsumaan Iscoa maajoukkueen mukaan loukkaantumisen takia.

Real Madrid kohtaa lauantaina Santiago Bernabéulla Osasunan ja seuraavalla viikolla Sporting Lissabon vierailee Real Madridin kotona Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella. Näillä näkymin Isco on palaamassa ensi viikon viikonloppuna Espanyol-vieraspeliin.

Isco päätti jäädä Real Madridiin ja on pyytänyt lehtitietojen mukaan jatkosopimusta seuralta. Málaga ja Tottenham olivat kiinnostuneita pallotaiturin palveluksista, mutta Isco luottaa roolinsa suurenevan lähitulevaisuudessa. Kolme vuotta sitten seuraan saapunut hyökkäävä keskikenttäpelaaja on menettänyt teoreettisen avauspaikkansa samaa roolia pelaavalle Marco Asensiolle.