Perjantaina pikaisen paluun maajoukkueeseen tehnyt Lionel Messi puhui kotimaassaan ollessaan avoimesti elämästään suositulle TV-koomikolle Mingolle tämän ohjelmassa Polémica en el Bar. Haastattelun aikana Messi tunnusti, ettei hänen vanhin poikansa, 3 vuotta ja 9 kuukautta vanha Thiago ole seuraamassa isänsä nappistenjäljissä.

-En osta hänelle palloja enkä aio pakottaa häntä jalkapallon pariin, koska huomaan, ettei hän pidä siitä juurikaan. Ja sallin sen hänelle, Barcelona-taituri kertoo argentiinalaisen La Nacion –sivuston mukaan.

Samalla Messi kuvailee, millaista hänen arkensa Barcelonassa on.

-Elän aivan tavallista elämää. Yhdeksältä aamulla minä ja vaimoni viemme Thiagon päiväkotiin ja kymmeneltä saavun seuran tiloihin. Harjoitukset alkavat klo 11 ja klo 14 palaan kotiin. Thiago pääsee päiväkodista klo 16 ja haemme hänet yhdessä. Sitten vietämme yhteistä perheaikaa päivälliseen saakka.

Vaikka ”Kirppu” onkin viettänyt Barcelonassa jo 16 vuotta, pohtii hän vaimonsa kanssa muuttoa takaisin synnyinmaahan uran päätyttyä.

-Puhumme siitä Antonellan kanssa jatkuvasti. Meillä on Argentiinassa kaikki, meidän molempien perheet asuvat siellä. Palaisimme sinne mielellämme, sillä asuin kotimaassani vain vähän aikaa lähdettyäni sieltä jo 13-vuotiaana.

29-vuotias Messi on tuntenut vaimonsa Antonellan viisivuotiaasta saakka. Parilla on kaksi poikaa, vuonna 2012 syntynyt Thiago ja viime vuonna syntynyt Mateo.

Syyskuun toinen MM-karsintaottelu Venezuelaa vastaan jää Messiltä väliin, sillä hän loukkasi Uruguay-ottelussa häpyluunsa.