Granadan päävalmentajana toimiva Paco Jémez on saanut totutusti jo paljon aikaan kauden alussa – myös mediassa. Viime viikonlopun Las Palmas -rökäletappion jäljiltä Jémez kyseenalaisti jo roolinsa Granadan valmentajana. Se ei ole mitään uutta, kun otetaan huomioon millä tavalla kiivasluonteinen persoona omistautuu ammattiinsa.

Jémez antoi eilen haastattelun paikalliselle ideal.es-lehdelle.

– Pitää paikkansa, että meillä on valtavasti uusia pelaajia, mutta emme ole ehtineet harjoitella yhdessä riittävästi. Meillä on vähän aikaa treenata koko joukkueen kanssa ennen Eibar-ottelua, koska meillä on useita pelaajia maajoukkueidensa mukana. Silloin pitää harjoitella heidän kanssaan, jotka jäivät kaupunkiin maajoukkuetauon ajaksi. Kaikkien pitää kuitenkin oppia pelitapamme mahdollisimman nopeasti.

– Olemme tehneet kesän aikana 18 hankintaa, joten on selvää, ettei tämä ole paras tapa työskennellä. Toisaalta kaikkeen pitää soveltua ja tiedän, että tämä seura työskentelee jatkuvasti pienin askelin sitä kohti, jotta voisimme enää lisätä ryhmäämme muutaman pelaajan tulevina vuosina.

Granadalla on kauden kahdesta avauskierroksesta kasassa yksi piste, kun Villarreal vieraili tasapelin muodossa Granadassa.