Espanyolissa viime kauden lainalla ollut Marco Asensio on hurmannut esityksillään jokaisen Real Madrid-kannattajan tämän kesän ja alkukauden aikana. 20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja käväisi eilen Sportiumin haastattelussa.

– Haluan jatkaa kehittymistäni, mutta samalla olla tärkeä osa joukkuetta ja saada ihmiset nauttimaan jalkapallostani. Meillä on uskomaton joukkue kasassa ja olemme ilman muuta valmiita taistelemaan jokaisesta tittelistä. Toisaalta se onkin meidän tavoite, joten menemme sitä kohti. Kun pelaat Real Madridissa, niin päälläsi on jatkuva paine. Jos teemme asiamme hyvin, niin meidän ei tarvitse miettiä mitä muut tekevät.

– Tykkäsin valtavasti Zinedine Zidanesta hänen peliurallaan. Hän oli idolini ja teki uskomattomia tekoja kentällä. Zizou on erittäin läheinen pelaajien kanssa, mutta samalla sanoo asiat aina suoraan. Minä tiesin, että mahdollisuuteni tulee, koska harjoittelin täysillä joka päivä. Jatkan samaan malliin, koska haluan lisää minuutteja. Tämän seuran paidan ja logon puolustaminen on suuri kunnia.