Marca-lehti haastatteli tällä viikolla Pep Guardiolan jäljltä Bayernin puikkoihin saapunutta Carlo Ancelottia. Ancelotti analysoi tulevaa Mestarien liigan lohkovaiheen vastustajaansa Atlético Madridia.

– Atlético on paljon enemmän, kuin yksi Antoine Griezmann. Griezmannin lisäksi itse joukkue on loistavasti organisoitu ja kilpailullinen pelin joka osa-alueella. Puolustus- ja hyökkäyspelaaminen, erikoistilanteet ja suunnanmuutokset ovat huikealla tasolla. Kun pelaat Atléticoa vastaan, joudut taistelemaan koko joukkuetta vastaan. Se on se ongelma, joka meillä oli Real Madridin kanssa, kun pelasimme Atléticoa vastaan. Et joudu pysäyttämään vain yhtä pelaajaa, vaan koko joukkueen. Atlético on yksi kuudesta Mestarien liigan mestarisuosikista. He ovat olleet kahdessa finaalissa ja he voivat voittaa sen, siitä olen täysin varma.

– Atlético on aloittanut kautensa yskähdellen, mutta se on normaalia kauden ollessa pitkä. Madridilaismedia edesauttaa niin sanotun kriisin aiheuttamista, koska he puhuvat eniten tässä maailmassa. Odotan kiivaasti, että ottelupäivä tulee ja palaan Madridiin. Atlético-ottelusta tulee äärimmäisen vaikea ja se on varmaa, ettei Atleti tee meille siitä ottelusta helppoa.

– En sulje paluuta Real Madridin valmentajaksi pois tulevaisuudessa. En kuitenkaan ikinä valmentaisi Atléticoa tai Barcelonaa, koska vietin kaksi upeaa vuotta Madridin peräsimessä ja kunnioitan paljon seuraa.

Ancelottin Bayern aloitti kautensa vakuuttavasti Bundesliigassa voittamalla Niklas Moisanderin Werder Bremenin jopa 6-0.