Kauden kahdella tappiolla aloittanut Celta aloittaa ensi viikon viikonloppuna haasteellisen otteluruuhkan. Celtan peli oli pahasti hakuteillä Leganésia vastaan kauden avauksessa, mutta Santiago Bernabéulla joukkue pystyi haastamaan kunnolla Real Madridin.

Lauantaina vastaan asettuu Atlético Madrid kotona Balaídosilla. Viisi päivää myöhemmin torstaina joukkue matkaa Standard Liegen vieraaksi Eurooppa-liigan avauskierroksella. Kolme päivää siitä ja sarjassa on vierasottelu Osasunaa vastaan vaikealla El Sadarilla.

Jälleen kolme päivää eteenpäin ja luvassa on sarjakauden ensimmäinen arkikierros, kun pirteästi kauden aloittanut Sporting vierailee Balaídosilla. Ottelun jälkeen tiedossa on jopa neljä lepopäivää, kunnes Eduardo Berizzon miehistö matkaa todella vaikeaan vierasotteluun, kun Espanyol isännöi vigolaisia. Jälleen neljä lepopäivää ja paluu pelikentälle tapahtuu Panathinaikosin kustannuksella, kun kreikkalaisryhmä matkaa Espanjaan Eurooppa-liigan toisella kierroksella.

Otteluruuhkan päättää kolmea päivää myöhemmin Barcelona, joten helpolla Celta ei tule pääsemään seuraavaa kuukautta. Tällä maajoukkuetauolla akkujen lataaminen lienee vähintäänkin suotavaa.