Diego Costa oli Atléticon päävalmentaja Diego Simeonen ensimmäinen ja ainoa pyyntö, kun seura etsi itselleen uutta kärkeä tänä kesänä. Espanjan kansalaisuuden aikoinaan saanut brasialaiskärki oli lopulta lähellä paluuta Atletiin, mutta Chelsea laittoi siirron jäihin. Movistar haastatteli Espanjan maajoukkueeseen palannutta kärkeä.

– Siirtyminen takaisin Atléticoon oli todellinen vaihtoehto ja myönnän, että halusin palata. Lopulta siirto kaatui yksityiskohtiin ja kunnioitan nykyistä seuraani, joten päätin jäädä Chelseaan.

– Kaikki tietävät menneisyyteni Atléticossa. Olen tottunut ilmastoon, puhun espanjaa ja niin edes päin, joten palaaminen olisi ollut minulle sopiva vaihtoehto. Haluan kiittää Simeonea, koska hän on aina luottanut minuun. Toivon kaikkea parasta Atletille ja toivottavasti he voittavat ainakin yhden tittelin tällä kaudella.

Costa johdatti Atléticon sarjan mestariksi reilut kaksi vuotta sitten ja lähti Chelseaan 40 miljoonalla eurolla. Tämän kauden kärki on aloittanut loistavasti tehden kaksi voittomaalia seuralleen sarjassa.