Real Madrid kaatoi eilen kotonaan Celtan 2-1. Ottelun jälkeen isäntien päävalmentaja Zinedine Zidane avasi lehdistötilaisuudessa James Rodríguezin tilannetta seurassa.

– Emme aio ostaa enää pelaajia, mutta joku pelaaja saattaa lähteä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Jamesin vähäinen peliaika saattaa olla ongelma, mutta hän nosti pelimme tasoa tultuaan penkiltä sisään ja on tällä hetkellä jäämässä seuraan.

Jamesin tilanne on herättänyt paljon huomiota, koska tällä hetkellä kolumbialaisen peliminuutit ovat jääneet vähäisiksi. Real Madrid osti Jamesin kaksi vuotta sitten Monacosta jopa 80 miljoonalla eurolla ja seura on ilmoittanut halukkaille, ettei James vaihda osoitetta alle 70 miljoonan.

Aikaisemmin tällä viikolla kolumbialainen jalkapallolegenda Faustino Asprilla kritisoi Zidanea siitä, ettei päävalmentaja kunnioita riittävästi Jamesia. Asprilla pyysi Zidanea antamaan Jamesille mahdollisuuden pelata muutama ottelu putkeen avauksessa ja jos taso ei todella riittäisi, niin sitten kannattaisi myydä pelaaja muihin maisemiin.