Ruman vierastappion Barcelonan vieraana viime viikonloppuna kokenut Real Betis lähti puhdistamaan kasvojaan kotiavauksessaan. Vastaan asettui Lucas Pérezin Arsenaliin menettänyt Deportivo. Lähtökohtaisesti tiedossa oli tasainen ottelu ja se olikin lopulta oikea termi kuvailemaan koitosta.

Ensimmäinen jakso oli köyhä pelillisesti ja kummatkaan joukkueet eivät luoneet ainuttakaan maalipaikkaa. Sadatta otteluaan Betis-paidassa pelannut Antonio Adán sai olla rauhassa maalillaan kuunnellen kannattajien suosionosoituksia. Toisella jaksolla varsinkin Deportivon kärkiongelmat alkoivat näkyä selkeämmin, kun ylhäällä ei ollut mitat täyttävää hyökkääjää ja vieraiden pelinrakentelu ontui luovuuden puuttuessa.

Gaizka Garitanon Deportivo lienee huomattavasti enemmän tyytyväinen tasapelin tuomaan pisteeseen, kuin uudella kotistadionilla debytoinut Betis-valmentaja Gus Poyet. Deportivo tulee kohtaamaan laajoja ongelmia maalinteon suhteen, jos eivät saa hankittua Pérezin korvaajaa ennen keskiviikon ja torstain välistä yötä. Betis hakee vieläkin kiivaasti keskikenttäpelaajaa miehittämään miesvajetta.

La Liga perjantaina

Real Betis-Deportivo la Coruna 0-0 (0-0)

Espanyol-Málaga 2-2 (1-0)

1-0 Gerard Moreno (28.)
2-0 Gerard Moreno (61.)
2-1 Diego Llorente (67.)
2-2 Charles (90.)