Barcelona saattaa menettää tänä kesänä vakiopelaajan avauskokoonpanostaan. Barcelonalaislehti Sportin mukaan Javier Mascherano on kyllästynyt Barcaan ja haluaa lähteä. Kyllästyminen tarkoittaa tässä yhteydessä väsymistä täyttämättömiin lupauksiin. Lehti ei avaa jutussaan tarkemmin, millaisista lupauksista on kyse.

Sportin mukaan Mascherano on saanut tarjouksia muista seuroista. Jutussa tiedetään kertoa, että Mascherano olisi jo kertonut lähtöhaluistaan seurajohdolle ja päävalmentaja Luis Enriquelle.

Mascherano olisi lähtiessään jo kolmas Barca-puolustaja, joka siirtyy kesän aikana muualle. Aiemmin on tiedotettu, ettei Dani Alves jatka katalaaniseurassa. Lisäksi Marc Bartra siirtyy Borussia Dortmundiin, kunhan siirtoikkuna kuun vaihteessa aukeaa.

Toimittajan sana

32-vuotias Mascherano on pelannut Barcelonassa kesästä 2010 lähtien. Argentiinalaisen nykyinen sopimus päättyy kahden vuoden kuluttua. On toki mahdollista, että sopimus on purettavissa jonkinlaisella herrasmiespykälällä. Jos ei ole, jos Mascherano todella haluaa lähteä ja jos Barcelona haluaa pelaajasta jonkinlaisen korvauksen saada, hänet on käytännössä myytävä tänä kesänä. Vuoden kulutta valtit olisivat ostajien käsissä.