Espanjassa nousi skandaalinkäryinen kohu perjantaina. Julkisuuteen on vuotanut tietoja poliisitutkinnasta, jossa todistaja väittää David de Gean järjestäneen pornokeisari Torben kanssa tilanteen, jossa Athletic Bilbaon Iker Muniain ja Real Madridin Isco syyllistyivät alaikäisen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Jotkut mediat ehtivät jo uutisoida de Gean lähteneen kotiin EM-kisoista. Sitä ei ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi tapahtunut. Espanjan maajoukkuemaalivahti puhui perjantai-iltana lehdistölle ja kiisti väitteet. Kieltolinjalla jatkoivat myös Muniain ja Isco.

– Vastauksena julkaistuun tietoon haluan sanoa: 1. Kuvaillut tapahtumat ovat täyttä valetta, 2. Lähipäivinä nimitän asianajajan puolustamaan kunniaani, 3. Toivon, että kannattajat, jotka ovat tukeneet minua kentällä, luottavat minuun, Muniain twiittasi.

Iker Muniain

@IkerMuniain10
Comunicado de Iker Muniain:

– Vakuutan, että on täysin väärin yhdistää minut julkaistuihin tietoihin. Tässä on kyse tapahtumista, joista minulla ei ole harmainta aavistusta. En ole koskaan ollut tietoinen tällaisista tapahtumista. Olen pyytänyt asianajajiani ryhtymään tarvittaviin toimiin, jotta käy selväksi, että nimeni tässä yhteydessä on vakava virhe ja valtava vääryys, Isco puolestaan twiittasi.