PSV Eindhoven onnistui kotonaan pitämään Atlético Madridin poissa maalinteosta. Toistaalta se ei myöskään itse pystynyt siihen, vaan ensimmäinen osaottelu Mestarien liiga -taistelussa päättyi 0-0.

Hollantilaisten valmentaja Phillip Cocu uskoo, että tiistai-iltana odotettavissa oleva mahtipontinen tunnelma Atléticon kotistadionilla ajaa myös hänen joukkuettaan kovempaan suoritukseen.

– Stadionin mahtava ilmapiiri kannustaa myös meitä. Tällä tasolla pelattaessa jokainen stadion on tunnelmaltaan vaikuttava. Haluamme hiljentää kotikatsomon pelaamalla hyvää jalkapalloa.

Kokenut pelimies ei usko kotoisen liigan tilanteen vaikuttavan joukkueensa otteisiin Mestarien liigassa.

– Olemme tyytyväisiä, että Ajax pelasi NEC:n kanssa tasan, mutta emme nyt ajattele Eredivisietä. Meillä on hyvät mahdollisuudet selvitä Mestarien liigan puolivälieriin. Atlético on kotietunsa puolesta luonnollinen ennakkosuosikki, mutta ei meille ole mahdotonta hoitaa jatkopaikkaa.

Cocu on tutkinut vastustajan otteita tarkkaan.

– Olen katsonut paljon heidän pelejään. Meillä on silti oma tapamme pelata, ja sillä lähdemme tavoittelemaan voittoa. Sen saavuttaminen ei tule olemaan helppoa, mutta käytämme Celta Vigon esimerkkiä inspiraationamme, valmentaja sanoo viitaten Atléticon edelliseen kotitappioon, joka tuli tammikuun lopussa pelatussa Copa del Rey -ottelussa Celtalle.

Lähde: Four Four Two