La Ligan sunnuntain avasi kärkipään kamppailu Villarrealin ja Celta Vigon välillä. Vajaamiehinen isäntäjoukkue oli pitkään kiinni tasapelissä, mutta taipui lopulta vigolaisvierailleen lukemin 1-2.

Celtan ratkaisijaksi nousi viime hetken osumallaan Nolito. Voitto nosti Os Celestesin tasapisteisiin Real Madridin ja Barcelonan kanssa.

Celta aloitti maalinteon avausjakson lopulla Fabio Orellanan kaukolaukauksen upottua oikeaan takanurkkaan. Villarrealin ongelmat syvenivät 47. minuutilla laitapuolustaja Eric Baileyn ansaittua itselleen toisesta varoituksestaan ulosajon.

Ulosajo ei kuitenkaan lannistanut kotijoukkuetta ja tasoitus syntyi 67. minuutin kohdalla. Roberto Soldadolta tarkka syöttö keskustaan, josta Denis Suárezin veto painui vasempaan alanurkkaan.

Vajaamiehisen Villarrealin taistelu ei riittänyt loppuun saakka. 90. minuutilla pallo kimposi ylärimasta suoraan Noliton jalkaan, jolla oli helppo työ viimeistellä ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma.