Cristiano Ronaldo viimeisteli keskiviikkoiltana uransa 500. maalin. Hetkeä myöhemmin hän nousi jakamaan Real Madridin kaikkien aikojen maalitilaston ykkössijaa yhdessä Raúl Gonzálezin kanssa.

Komeat saavutukset ovat kirvoittaneet kehuja muun muassa vanhoilta pelikavereilta. Nykyisin televisiolähetyksissä asiantuntijana toimiva Rio Ferdinand kertoi oman näkemyksensä Ronaldon kasvutarinasta.

– Manchester Unitediin tullessaan hän oli näyttelyponi. Hän halusi tehdä temppuja, hän halusi näyttää kuinka hyvä hän oli. Sitten hän ymmärsi, että kaikessa on kyse lopputuotteesta, Ferdinand sanoi BT Sportille.

– Maailman parhaaksi pelaajaksi tuleminen vaatii yksinkertaisesti maalien tekemistä tai maalipaikkojen tarjoamista muille ja pelin lopputulokseen vaikuttamista.

– Hän (Ronaldo) on pakottanut itsestään ulos sen kaverin. Hän on ollut periksiantamaton. Kausi toisensa jälkeen hän on nostanut rimaa ylemmäs. Se on suuruutta.

Ronaldo on Malmö-ottelun maalien myötä osunut urallaan 501 kertaa. Maaleista 323 on syntynyt Realissa ja 118 Man Unitedissa.

Ferdinandin lausunnosta uutisoi verkkosivusto Goal.com.