Real Madridin tuloksellisesti vahva putki jatkuu. Joukkue kaatoi Mestarien liigan avauskierroksella Shakhtar Donetskin maalein 4-0, joten Realin kolmen viime voiton maaliero on 15-0.

Cristiano Ronaldo viimeisteli ottelussa hattutempun ja repi eroa Lionel Messiin Mestarien liigan kaikkien aikojen maalitilastossa. Huonojakin uutisia Realille tuli, sillä Gareth Bale, Raphaël Varane ja Sergio Ramos loukkaantuivat.

Ottelu alkoi Real Madridin pallonhallinnalla. Los Blancosin ensimmäinen kohtuullinen tilanne nähtiin parin minuutin pelin jälkeen. Kulmapotku pelattiin matalana Iscolle, jonka laukaus karkasi ohi maalin.

Ensimmäinen erinomainen tilanne siunaantui Karim Benzemalle. Ranskalaishyökkääjä ohitti jo maalivahti Andriy Pyatovin, mutta laukaus karkasi yli maalin.

Vartin pelin jälkeen vasemmalta laidalta lähetettiin keskitys, jonka Ronaldo otti haltuunsa. Laukaus kuitenkin epäonnistui. Lähes heti perään Keylor Navas oli sählätä toisessa päädyssä pallon omiin.

Puolen tunnin kohdalla Real sai huonoja uutisia. Bale ei pystynyt jatkamaan ottelua. Rafael Benítez otti walesilaisen tilalle Mateo Kovacicin. Televisiokuvan perusteella Bale näytti kärsivän pohjevammasta.

Juuri ennen vaihdon suorittamista Real sai lahjamaalin. Maalivahti Pyatov rähmäsi keskityspallon suoraan Benzemalle, joka ei toista paikkaa tuhlannut. Lukemat 1-0:aan.

Viitisen minuuttia ennen taukoa Luka Modric laukoi vasurillaan boksin ulkopuolelta – ohi maalin.

Tauolla Benítez teki toisen vaihdon. Ilmeisesti nilkkavamman saanut Varane vaihdettiin Pepeen.

Toinen jakso ehti vanhentua vain viisi minuuttia, kun Shakhtarin Taras Stepanenko veti Sergio Ramosilta jalat alta. Tuloksena toinen varoitus ja komennus suihkuun. Ramos piteli taklauksen jälkeen olkapäätään, mutta pystyi jatkamaan peliä.

Hetkeä myöhemmin nähtiin lopullinen ratkaisu. Benzema syötti vasemmalta kaistalta boksiin Ronaldolle, jonka laukauksen Darijo Srna blokkasi selällään. Erotuomari ei olisi tilanteesta rangaistuspotkua antanut, mutta hän taipui päätytuomarin (luuli tilannetta käsivirheeksi) vaatimusten alla. Ronaldo laukoi rangaistuspotkusta pallon maaliin. Osuma oli portugalilaisen uran 78:s Mestarien liigassa.

Ramosin olkapäässä ilmeisesti oli jonkinlaista vammaa, sillä 59 minuutin kohdalla Benítez vaihtoi kapteenin pois kentältä. Hänen tilalleen juoksi Nacho Fernández. Vain hiukan myöhemmin Ronaldo kiskaisi vapaapotkun maalin katolle.

Real sai jo kolmannen erikoisen maalinsa 64. minuutilla. Marcio Azevedon purkupallo kimposi Daniel Carvajalista Azevedon käteen. Pelaaja ei ehtinyt reagoida tilanteeseen, eikä hän pelannut palloa kädellään. Siitä huolimatta pallo vietiin jälleen pisteelle. Ronaldo sijoitti lukemat 3-0:aan.

Vajaa vartti ennen täyttä aikaa Realin olisi pitänyt lisätä lukemiksi jo 4-0. Vasemmalta tullut keskitys oli erinomainen. Benzema pääsi puskemaan täysin vapaasta paikasta, mutta pusku epäonnistui.

Vaikka Benzema epäonnistui, neljännen maalin Real joka tapauksessa sai. Kulmapotku pelattiin boksin ulkopuolelle Marcelolle, jonka painavan laukauksen Pyatov torjui eteensä. Ronaldo oli hyvin sijoittunut ja puski hattutempun täyteen. Ronaldo on on nyt tehnyt kahdessa viime pelissään kahdeksan maalia. Mestarien liigan kaikkien aikojen tilastossa portugalilaisen maalisaldo näyttää 80:aa.

Terävän aloituksen myötä Real otti ensimmäisen askeleen kohti jatkopelejä. Lohko A:n toisessa ottelussa PSG voitti kotonaan Malmön maalein 2-0.