Atlético Madrid aloitti urakkansa Mestarien liigassa vahvalla esityksellä. Madridilaisseura jätti Galatasarayn maaleitta ja ryöväsi täydet pisteet Turkista 0-2-lukemin. Atletin hahmo oli kahdesti maalannut Antoine Griezmann.

Atlético avasi pelin väkevästi. Ensimmäinen hyvä tilanne siunaantui yhdeksännellä minuutilla. Luciano Vietto koitti rangaistusalueen takaa onneaan, mutta veto kilpistyi keskellä seisoneeseen Galatasaray-vahti Fernando Musleraan.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin oli espanjalaisten avausmaalin aika. Juanfran tarjoili oikealta laidalta syötön keskustaan Griezmannille, joka sijoitti laukauksensa Musleran alitse oikeaan alanurkkaan.

Ranskalaishyökkääjä osui 25 minuutin kohdalla toistamiseen. Musleran venytys Diego Godínin puskuyritykseen ohjasi pallon oikealle suoraan Griezmannille, ja ranskalaisella oli helppo työ siirtää peliväline tyhjään maaliin.

Muutama minuutti 0-2-osumasta Wesley Sneijder oli lähellä kaventaa. Hollantilainen haki vasenta nurkkaa, mutta Jan Oblak oli valppaana. Tauolle mentiin Atletin 0-2-johdossa.

Toinen jakso käynnistyi vauhdikkaasti. Alkuminuuteilla Galatasaray onnistui luomaan useamman hyvän tilanteen, mutta laukaukset jättivät parantamisen varaa. Useampi tilanne valui hukkaan vetojen singotessa yli ja ohi vastustajan maalin.

Viimeisellä kaksikymppisellä isäntien pahimmasta myllerryksestä selvinnyt Atlético sai pelin takaisin hallintaansa. 69. minuutilla Saúl Ñíguéz oli lähellä ratkaista ottelun lopullisesti, mutta keskikenttäpelaaja laukoi vapaasta paikasta päin Galatasarayn puolustajaa. Lisämaaleja ei enää nähty, joten Atléticolle kolme pistettä lukemin 0-2.

Lohkon toisessa ottelussa Benfica nollasi 2-0-lukemin kazakstanilaisseura Astanan.