Atlético Madrid aloittaa tänään Mestarien liiga -urakkansa. Avauskierroksella joukkue kohtaa vierasottelussa turkkilaisen Galatasarayn. Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Atlético on selvä suosikki. Diego Simeone pyrki lehdistötilaisuudessa karistamaan suosikin asemaa pois Atletilta.

– Emme voi kuvailla itseämme ennakkosuosikeiksi. Joukkueen laatu ja momentum ovat ratkaisevat tekijät Mestarien liigassa. Se on hyvin tärkeä ja vaikea kilpailu, Simeone sanoi.

– Tällä tasolla on paha mennä nimittämään yhtäkään joukkuetta suosikiksi. Etenkin kun pelaamme 55 000 katsojan edessä.

Simeone myös kertoi, millaisella pelisuunnitelmalla Atlético aikoo aloittaa ottelun.

– Meidän on oltava pelin alussa hereillä. Siitä tulee kova ja intensiivinen ottelu, koska heillä on aggressiivisesti pelaava joukkue. Ensimmäisillä minuuteilla yritämme pelata paljon aggressiivisemmin. Pyrimme kontrolloimaan ottelua sillä tavalla. Yritämme vahvistaa keskikenttäämme.

Alkukaudella muiden muassa Jackson Martínez, Yannick Ferreira-Carrasco ja Luciano Vietto ovat jääneet melko vähälle peliajalle. Simeone vihjasi, että nyt saattaisi ainakin jollekin kolmikosta tulla vastuuta.

– Etsimme askel kerrallaan parasta mahdollista kokoonpanoa. Kuten tiedätte, pelaamme tämän kauden aikana monessa eri kilpailussa. Siksi minun on annettava mahdollisuuksia uusille pelaajille.

Galatasarayn ja Atléticon välinen ottelu alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.