Sergio Ramos ei puolusta maanmiestään Gerard Piquéta, joka on joutunut ongelmiin Espanjan maajoukkueen kannattajien kanssa. Piquén kannanotot Katalonian itsenäistymisen puolesta ja piikittelyt Real Madridin suuntaan ovat ajaneet Barcelonan topparin erimielisyyksiin osan La Rojan kannattajakunnan kanssa.

Espanja voitti viikonloppuna Slovakian EM-karsintaottelussa 2-0, mutta osa espanjalaisista buuasi Piquélle pelin aikana.

– Kaikkien meidän on otettava vastuumme virheistämme, mutta ehkä Barcelonan ja Real Madridin välisen kilpailun takia Piquén viimeaikaiset toiminnat eivät ole auttaneet, Real Madridin kapteeni Ramos kertoi lehdistölle.

– Olisimme sitten samaa tai eri mieltä hänen tekojensa kanssa, sinun täytyy ajatella maajoukkueen parasta, eikä aiheuttaa erimielisyyksiä, jotka vahingoittavat ryhmää.

Piqué oli aiheuttanut hämmennystä myös vierailemalla yökerhossa ennen ottelua Slovakiaa vastaan. Espanjan päävalmentaja Vicente del Bosque joutui vastaamaan Piquéta koskeviin kysymyksiin ja puolusti avainpelaajaansa. Ramos ei alkanut syyttämään maajoukkueen topparipariaan yökerhovierailusta.

– Meillä ei ole mitään opasta koskien menemistä ulos drinkille, Ramos kommentoi.

Lähde: Goal.com