Barcelonan pelaajat olivat näkyvästi esillä viime yön harjoitusotteluissa. Lionel Messi, Neymar ja Rafinha merkittiin maalintekijöiksi Argentiinan ja Brasilian otteluissa.

Argentiinan ja Meksikon välisessä ottelussa maalinteon aloitti viime kaudella Real Madridissa pelannut Javier Hernández. 70. minuutilla Meksiko siirtyi jo 2-0-johtoon Héctor Herreran osumalla. Syötön tarjoili viime keväänä Granadassa pelannut Miguel Layún.

Argentiina heräsi viimeisen viiden minuutin aikana. Ensin Ezequiel Lavezzi haki maalivahdin rähmäämän pallon ja syötti päätyrajalta tyhjän maalin Sergio Agüerolle. Pari minuuttia myöhemmin Agüero nosti pallon puolustuslinjan selustaan juosseelle Messille, joka otti rinnallaan haltuun ja laukoi loppulukemat 2-2:een maalivahdin jalkojen välistä. Maali oli Messin 49:s Argentiinan maajoukkueessa. Kärkipaikkaa hallussaan pitävä Gabriel Batistuta on enää seitsemän osuman päässä.

Messin lisäksi Argentiinan kokoonpanossa nähtiin Barcelonan Javier Mascherano sekä Atlético Madridin nuorukaiset Ángel Correa ja Matías Kranevitter. Sekä Correalle että Kranevitterille ottelu oli toinen Argentiinan A-maajoukkueessa.

Neymar: 45 minuuttia, kaksi maalia

Neymarin maalivire Brasilian maajoukkueessa jatkui vahvana, kun Brasilia pyöritti Yhdysvallat nurin maalein 4-1. Barcelona-hyökkääjä päästettiin kentälle vasta puoliajalla, mutta hän ehti silti tehdä kaksi maalia.

Ensimmäinen syntyi 51. minuutilla rangaistuspotkusta. Toisen osumansa Neymar viimeisteli Lucas Mouran erinomaisen esityön jälkeen. Tuplan ansiosta Neymar nosti maalisaldonsa maajoukkueessa 46:een. Brasilian kaikkien aikojen listalla neljäntenä oleva Zico on enää kahden maalin päässä. Ykkössijaa hallussaan pitävän Pelén maaliennätykseen Neymarilla on sentään vielä 31 maalia matkaa.

USA-ottelussa Brasilian kolmannen maalin viimeisteli Rafinha. Vasta toista otteluaan Brasilian paidassa pelannut Barcelona-pelaaja sai maaliinsa hyvän syötön Lucasilta. Muista maaleista vastasivat Brasilian Hulk ja Yhdysvaltain Daniel Williams.