Barcelonan ja Juventuksen välisessä Mestarien liiga -finaalissa on mukana myös pieni El Clásico -jännite. Juven hyökkäyksessä pelaa Álvaro Morata, joka pelasi vuodet 2008-14 Realin organisaatiossa ennen siirtoa Juventukseen.

– Yritän voittaa Barcelonan, koska tiedän mitä se tarkoittaisi Real Madridin kannattajille. Barcaa vastaan maalin tekeminen ei tosin olisi erityistä. Maalin tekeminen olisi erityistä, koska kyseessä on Mestarien liigan finaali, Morata sanoi Cadena SERille.

– Tämä on mahdollisuus päästä historiaan. Luonnollisesti maalin tekeminen Barcelonaa vastaan ei olisi niin kivuliasta kuin mitä oli maalin tekeminen Madridia vastaan. Mutta minun on ensin tehtävä maali, ennen kuin voin miettiä juhlimista! Barcelonaa vastaan maalin tekeminen Mestarien liigan finaalissa ei ole helppo tehtävä.

– Pelasin Madridissa monta vuotta. Mestarien liigan finaalissa ei tarvita lisämotivaatiota, mutta Barcan kohtaaminen on minulle aina erityistä.

Moratalta pyydettiin myös analyysiä Barcelonasta vastustajana.

– On hyvin vaikeaa pysäyttää (Lionel) Messiä, mutta Barcelonassa on muitakin. Kaksi muuta, (Luis) Suárez ja Neymar, voi aina rankaista. Jos keskittyy vain Messiin, kaksi muuta tuhoaa sinut. Ja sitten on se puolustus… Ihmiset puhuvat paljon heidän hyökkäyksestään, mutta heidän puolustuksensa on myös huippuluokkaa.

– Heillä on erinomainen joukkue yleisesti ottaen. He ovat maailman parhaiden joukossa, elleivät maailman parhaita. Mutta me emme missään nimessä mene Berliiniin ajatellen, että olemme huonompia kuin Barcelona.

– Heillä on ollut erinomainen kausi, heillä on uskomattomia pelaajia ja he ovat sensaatiomaisessa vireessä juuri nyt. Siitä huolimatta, mielestäni meillä on yksi Euroopan parhaista puolustuslinjoista. Siitä tulee hankala ottelu, mutta olemme vakuuttuneita omista mahdollisuuksistamme.

Barcelonan ja Juventuksen välinen ottelu alkaa lauantaina klo 21.45 Suomen aikaa.