Kauden viimeinen ottelu nähdään tulevana lauantaina. Mestarien liigan finaalissa kohtaavat Barcelona ja Juventus. Viime aikoina on puhuttu paljon Lionel Messistä, mutta Juventus-valmentaja Massimiliano Allegrin mukaan italialaiset eivät voi keskittyä pelkästään argentiinalaiseen.

– Meidän on oltava valmiina, meidän oltava hyviä. Tiedämme Messin taidot, mutta emme voi unohtaa Neymaria, Luis Suárezia ja Andrés Iniestaa, Allegri sanoi lehdistölle.

– Messin miesmerkkaaminen on lähes mahdotonta. Meidän on pelattava hyvin hänen ympärillään. Messin pysäyttämisen jälkeen heillä on vielä Neymar ja Suárez. He ovat teknisiä pelaajia, joten meidän on oltava rohkeita.

Välierissä Juventus kaatoi Barcan tavoin yksilötaitoa pursuavan Real Madridin. Allegri antoi ymmärtää, että Barcaa vastaan Juve saattaa puolustaa ajoittain syvällä omalla alueellaan.

– Real Madridin kohtaaminen oli hyödyllinen testi meille. Berliinin ottelusta (finaalista) tulee vielä hankalampi, mutta yksiosainen ottelu on kenties meidän etumme.

– Meidän on arvostettava sitä, että välillä olemme vaikeuksissa, mutta välillä tulee myös hetkiä jolloin me olemme vahvoilla. Maailman parhaiden pelaajien kohtaaminen on täysin normaalia. Sen ei pitäisi pelottaa meitä, koska meidän pelaajillamme on luonnetta.

– Meidän on pysyttävä kompaktina ja tiiviinä. Heillä on paljon laatua, mutta niin on meilläkin. Valmistaudumme jokaiseen tilanteseen, myös rangaistuspotkukilpailuun. En tosin usko, että se menee pilkuille.