Sirkus Real Madridin ympärillä ei ota rauhoittuakseen. Sen lisäksi, että lehdistön puheissa Rafael Benítez on korvaamassa Carlo Ancelottin, myös pelaajapuolella riittää spekulointia. Tuoreimpien tietojen mukaan sekä Cristiano Ronaldoa että Gareth Balea on lähestytty tarjouksilla.

Marcan tietojen mukaan PSG on valmis ostamaan Ronaldon 125 miljoonalla eurolla. Madridilaislehti uutisoi, että ennen kuin Ronaldo tekee päätöstä suuntaan tai toiseen, hän haluaa Realin puheenjohtajalta Florentino Péreziltä vakuudet siitä, että joukkue on ensi kaudella tarpeeksi kilpailukykyinen. Real ei lehden mukaan halua pitää Ronaldosta väkisin kiinni, mutta seurassa uskotaan että portugalilaisella olisi vielä kaksi erittäin hyvää pelivuotta edessään.

Ronaldon lisäksi Bale on tiettävästi vaatinut Realin seurajohdolta jonkinlaisia vakuuksia oman asemansa suhteen. Balen tilanteesta uutisoi niin ikään madridilainen AS. Lehden mukaan Manchester United on tehnyt virallisen tarjouksen Balesta, mutta walesilaisesta Real haluaa ehdottomasti pitää kiinni.