Barcelonalla on mahdollisuus varmistaa liigamestaruus sunnuntaina, jolloin joukkue kohtaa Atlético Madridin. Barca saattaa joutua pelaamaan ilman Luis Suárezia, joka loukkasi takareitensä tiistain ottelussa Bayern Müncheniä vastaan.

Barcan tiedotteessa ei kerrottu, kuinka pitkään Suárez joutuu olemaan sivussa. Näillä näkymin vaikuttaa siltä, että kyse on todennäköisimmin päivistä kuin viikoista.

Suárez on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut huomioiden 41 ottelua. Maaleja on syntynyt 24 ja maalisyöttöjä 23. Viime aikoina keskushyökkääjä on ollut erinomaisessa vireessä. Yhdeksässä viime pelissä tehoja on syntynyt kahdeksan maalin ja seitsemän maalisyötön edestä.

Toimittajan sana

Jos Barcelonan johto ennen kahta viimeistä kierrosta ei olisi neljä pistettä, Suárezin loukkaantuminen olisi todella huono uutinen. Nyt tilanne on kuitenkin se, että Barcan pitäisi pystyä voittamaan joko Atleti tai viimeisellä kierroksella Deportivo La Coruña ilmankin uruguaylaista. Jos Suárez ei pysty sunnuntaina pelaamaan, Pedro saanee tilaisuuden isossa ottelussa.