Barcelonalla on ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen kasassa todellinen hyökkäysketju, jonka kaikki jäsenet osallistuvat maalitalkoisiin.

Tiistai-iltana pelatussa ottelussa Getafea vastaan Lionel Messi, Luis Suárez ja Neymar tekivät kaikki vähintään yhden maalin ja syöttivät vähintään yhden maalin – ensimmäistä kertaa samassa ottelussa. Suárez kirjasi tehot 2+2, Messi 2+1 ja Neymar 1+1.

Kun kaikki kilpailut otetaan huomioon, Messi, Suárez ja Neymar, eli MSN-ketju, ovat iskeneet tämän kauden aikana jo 102 maalia. Näistä Messi on tehnyt 49 eli lähes puolet. Neymar on osunut 43 ottelussa 32 kertaa ja Suárez 37 pelissä 21 kertaa.

Getafe-ottelun maali-iloittelun myötä MSN-ketju rikkoi Messin, Samuel Eto’on ja Thierry Henryn kauden 2008-09 saldon. Messi, Eto’o ja Henry viimeistelivät Pep Guardiolan ensimmäisellä kaudella yhteensä 99 maalia. Messin, David Villan ja Pedron muodostama hyökkäystrio ylsi kaksi vuotta myöhemmin yhteensä 98 maaliin. Samalla kun MSN rankaisi Getafea yhteensä viisi kerta, taakse jäi myös Real Madridin BBC-ketjun viime kauden saldo. Vuosi sitten Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ja Gareth Bale saivat kasaan 97 osumaa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta Barcelonan hyökkäyskolmikoissa on se, että kahdella viime kerralla, kun joukkuueesta on tasapainoinen hyökkäystrio löytynyt (kaudet 2008-09 ja 2010-11), Barcelona on voittanut Mestarien liigan. Reilun kuukauden kuluttua tiedetään, jatkuuko looginen putki.