Real Madridin keskiviikkoinen liigaottelu Almeríaa vastaan sai välittömästi lisää kiinnostavuusarvoa, kun selvisi, että Martin Odegaard on mukana Realin kokoonpanossa. 16-vuotias norjalainen kuuluu 20 pelaajan ryhmään, josta valitaan avauskokoonpano ja vaihtopenkillinen pelaajia.

Hyökkäävässä roolissa pelaava Odegaard siirtyi Realiin tammikuussa. Hän on sopimuksensa mukaisesti harjoitellut sekä edustusjoukkueen että kakkosjoukkue Castillan kanssa. Sopeutuminen ei ole ollut täysin kivutonta, sillä viime peleissä Castillan päävalmentaja Zinédine Zidane on jättänyt nuorukaisen kokoonpanon ulkopuolelle.

Kaiken kaikkiaan Odegaard on pelannut kevään aikana kahdeksassa Segunda B:n ottelussa. Tehoja on syntynyt yhden maalin verran. Realin edustusjoukkueessa norjalainen ei ole toistaiseksi esiintynyt.

Huomiseen Almería-otteluun Carlo Ancelotti kutsui kakkosjoukkueesta Odegaardin lisäksi puolustaja Diego Llorenten. Lisäksi 20 pelaajan ryhmään otettiin mukaan U19-joukkueen hyökkääjä Borja Mayoral.

– Odegaard, Mayoral ja Diego Llorente ovat kokoonpanossa. Kolmikosta kaksi tulee olemaan penkillä. He saattavat päästä pelaamaan, Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ancelotti kertoi myös muista kokoonpanomuutoksista.

– (Keylor Navas) aloittaa huomenna. Jesé on valmis pelaamaan, ja hän myös pelaa huomenna.