Real Madrid voitti lauantaina Málagan, mutta joukkue sai myös huonoja uutisia. Sekä Gareth Bale että Luka Modric joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten takia.

– Modricilla oli vaivoja polvensa ja Balella pohjelihaksensa kanssa. Tutkimme molemmat pelaajat tulevina päivinä. He eivät välttämättä ole sivussa keskiviikkona. Meidän on tehtävä kokeita, minkä jälkeen teemme päätöksen, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

Keskiviikon ottelulla Ancelotti tarkoittaa Mestarien liigan puolivälierien toista osaottelua Atlético Madridia vastaan.

– Optimismini ei liity siihen, pystyvätkö he pelaamaan vai eivät, vaan siihen, että meillä on hieno mahdollisuus pelata stadionillamme. Aiomme antaa kaikkemme Balen kanssa tai ilman häntä. Teemme kaikkemme päästäksemme välieriin.

Balen ja Modricin lisäksi Real saattaa joutua tulemaan toimeen ilman Karim Benzemaa. Marcelo on puolestaan varmuudella sivussa pelikiellon takia.

– Luulen, että hän (Benzema) pelaa. Hän toipuu loukkaantumisestaan. Meillä on mahdollisuudet saada hänet kuntoon.

– (Marcelon paikkaajaksi Fábio) Coentrão on sopivin vaihtoehto. Hänelle ei tänään annettu minuutteja. Hän on ykkösvaihtoehto keskiviikkona, mutta me voimme käyttää myös (Álvaro) Arbeloaa tai Nachoa (Fernández).