Atlético Madrid hävisi sunnuntain myöhäisottelussa yllättäen Celta Vigolle maalein 0-2. Diego Simeone otti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa syyt niskoilleen.

– Ensimmäisellä puoliajalla valitsin huonon ryhmityksen. Tuhlasin 45 minuuttia huonoon ratkaisuun. Sen lisäksi Celta pelasi todella hyvin, hyvän ottelun ja voitti ansaitusti.

– Meiltä puuttui tasapaino, linjojen välinen yhteys. Menetimme pallon liian nopeasti, ja se piti meidät ulkona pelistä. Ajatuksena oli saada nopeutta Fernando (Torresin) ja (Antoine) Griezmannin myötä, mutta sitä ei tapahtunut juuri lainkaan. Suurin syy oli se, että menetimme pallon liian usein pelinavausvaiheessa.

– Siksi Cani tuli sisään, ja mielestäni pelasimme paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla. Ei ole Fernandon syy, että otin hänet vaihtoon. Syy oli se, ettemme löytäneet tasapainoa.

Hetken aikaa luultiin, että Atlético menetti voiton lisäksi taas yhden pelaajan sairastuvalla. Ensimmäisellä puoliskolla vaihtoon otetulla Tiagolla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään vammaa.

– Hän lähti kentältä, koska hänen pohkeensa kramppasivat. Hän pyysi vaihtoa, ja Mario (Suárez) otettiin sisään.