Sevilla onnistui pitämään paikkansa sarjataulukon kärkikahinoissa, vaikka se sai sunnuntai-iltana vastaansa ennakolta kohtuullisen vahvan Málagan. Kotijoukkue kaivoi tarvittavat maalit ja voitti pelin lukemin 2-0.

Avausosuma syntyi 36. minuutilla. Gerard Deulofeu nosti pallon boksiin vapaaksi jäänelle Carlos Baccalle, joka tälläsi isännät johtoon. Baccalle tuskin olisi syntynyt tilaa ilman Deulofeun puolustusta repivää juoksua.

Toinen maali oli komea taidonnäyte. Grzegorz Krychowiak riisti pallon, ja Denís Suárez lähti kuljettamaan puolen kentän rajan tienoilta kohti Málagan maalia. Barca-laina ohitti pari pelaajaa, käytti Baccaa seinänä ja sijoitti alakulmaan.

Voitto nosti Sevillan pistemäärän 39:ään. Edellä ovat Real Madrid (45), Barcelona (44) ja Atlético Madrid (41). Takapainetta antavat puolestaan Valencia (38) ja Villarreal (35). Sevilla on erinomaisissa asemissa kun vielä muistetaan, että sillä on rästipeli Real Madridia vastaan pelaamatta. Málagalle ottelu sen sijaan oli liigassa kolmas peräkkäinen ilman voittoa. Viimeisellä europaikalla oleva Villarreal on neljän pisteen päässä.

Toinen sunnuntain myöhäisottelu pelattiin kahden putoamistaistossa olevan joukkueen välillä. Elche voitti Levanten 1-0 ja onnistui kampeamaan itsensä putoamisviivan yläpuolelle.

Ottelua värittivät epäonnistumiset. Jo kuudennella minuutilla Levante joutui alivoimalle, kun David Navarro huitaisi vapaapotkutilanteessa Sergio Pelegríniä kasvoihin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Levante sai lisää huonoja uutisia. Aarón Ñíguez keskitti, ja Jonathas puski Elchen johtoon. Maali oli Jonathasille kauden kahdeksas. Pian maalin jälkeen Elchellä oli tilaisuus siirtyä 2-0-johtoon. Levanten Loukas Vyntra rikkoi tuomarin mukaan Jonathasia, ja pallo vietiin pisteelle. Diego Mariño piti kuitenkin torjunnallaan Levanten mukana pelissä.

Alivoimainen Levante sinnitteli mukana, ja toisella puoliskolla sille tarjottiin mahdollisuutta tasoitukseen. Damián Suárez rikkoi rangaistusalueella ja Víctor Casadesúsia, ja nyt Levanten Rubén García pääsi yrittämään rangaistuspotkusta. Laukaus oli kuitenkin heikko, ja Przemyslaw Tyton onnistui torjumaan jalallaan.

Toisen peräkkäisen liigavoiton napannut Elche nousi kolme sijaa ylöspäin 16:nneksi. Levante on puolestaan toiseksi viimeisenä. Sarjataulukon alakerta on tällä hetkellä hyvin tasainen, sillä Levanten ja 12:ntena olevan Real Sociedadin välillä on vain kolme pistettä.