Kauan se otti. Tarkalleen ottaen 691 minuuttia. Niin kauan Celta Vigo pelasi La Ligaa tekemättä maalia. Lauantai-iltana joukkueen sankariksi tässä suhteessa nousi Fabián Orellana, joka viimeisteli 1-1-maalin Valenciaa vastaan. Osuma jäi myös ottelun viimeiseksi.

Maali näki päivänvalon 61. minuutilla. Kulmapotku pomppi taka-alueelle suoraan Orellanan jalkaan, ja chileläinen laukoi matalan kudin maaliin.

Aiemmin ottelussa Orellanasta leivottiin Celtan konnaa. Vajaan puiolen tunnin kohdalla Charles kaadettiin rangaistusalueella, mutta Diego Alves torjui Orellanan yrityksen rangaistuspotkusta.

Pilkun jälkeen Valencia siirtyi ottelussa johtoon. Rodrigo Moreno leikkasi oikealta sisään ja ampui kohti maalia. Celta-maalivahti Sergio Álvarez imuroi laukauksen kainalostaan sisään. Lopulta Álvarez ja Orellana vapautuivat piinasta Celtan 1-1-maalin myötä.

Kotijoukkue Celtalle olisi ollut paljon enemmänkin jaossa. Maalipaikat merkittiin isännille lukemin 14-4. Aivan ottelun lopussa Orellanalla oli vielä erinomainen paikka, mutta enempää maaleja ei syntynyt.

Eibarille arvokas voitto Getafesta

Myöhäisillan ottelussa Eibar piti pintansa kotonaan ja kaatoi Getafen maalen 2-1. Avausmaali syntyi 33. minuutilla vapaapotkukuvion seurauksena. Kolme miestä juoni tilannetta pallon takana. Keskitys ei tullutkaan diagonaalisena sinne, minne suuri osa pelaajista sitä odotti. Sen sijaan Dani García nosti pallon eteenpäin irronneelle Manu del Moralille, joka iski hankalasta asennosta ja suoraan ilmasta pallon maaliin.

Kotijoukkue lisäsi johdon 2-0:aan toisen puoliajan alussa. Vasemmalta tullut keskitys tavoitti boksista Ander Capan. Emiliano Velázquez blokkasi Eibar-kasvatin yrityksen, mutta pallo palautui takaisin Capalle, joka sijoitti alakulmaan.

10 minuuttia ennen täyttä aikaa Diego Castro latasi komealla laukauksella Getafen maalin päähän, mutta lähemmäs ei vierasjoukkue yltänyt.

Tulosten myötä Valencia jatkaa yhä neljäntenä ja Eibar kahdeksantena. Nousijajoukkue kasvatti eron takana olevaan Celtaan nähden jo viiteen pisteesen. Getafen sijoitus on tässä vaiheessa kierrosta 14:s.