Sarjataulukon jumbojoukkueille sunnuntai toi hyviä uutisia. Samaa ei voi sanoa Baskimaan joukkueista. Athletic Bilbao hävisi kotonaan Elchelle maalein 1-2. Real Sociedad puolestaan jäi Granadaa vastaan 1-1-tasapeliin.

Elchen maaleista vastasivat Víctor Rodríguez ja Faycal Fajr. Athletic painoi päälle, mutta se onnistui tekemään vain yhden osuman, jonka tälläsi Mikel San José 73. minuutilla.

Granadan ja Sociedadin välisessä kamppailussa vieraat johtivat pitkään Carlos Velan rangaistuspotkumaalilla. Pilkut tasattiin 79. minuutilla, jolloin Fran Rico viimeisteli rankkarista päätöslukemat 1-1:een.

Tulosten myötä Elche ja Granada nousivat tasapisteisiin (14) Córdoban kanssa. Vaikka Granada sai arvokkaan pisteen, se on nyt pelannut La Ligassa jo kahdeksan kotiottelua putkeen ilman voittoa. Sociedad jatkaa sijalla 12, ja Athletic 13:ntena.