Barcelona isännöi huomisessa La Liga -ottelussa Atlético Madridia. Barcelonan leirissä ollaan tietoisia Atléticon vahvuuksista.

– Atléticosta nostaisin esiin heidän kollektiivisen peliajatuksensa, heidän korkean tasonsa ja jalkapalloilullisen idean, jota heidän valmentajansa ajaa joukkueeseen. He ovat vaarallisia erikoistilanteissa ja vastahyökkäyksissä, ja heillä on pitävä puolustus, Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Olemme tänään (harjoituksissa) korostaneet videoiden ja drillien avulla erikoistilanteita. Pääpallon puolustaminen on monimutkaista. Yritämme antaa mahdollisimman vähän kulma- ja vapaapotkuja. (Diego) Simeone ei enää huijaa ketään.

– Atlético ei ole mielestäni haavoittuva. He puolustavat erittäin hyvin. Odotan samanlaista ottelua, kuin ne kuusi viime kaudella. Tosin toivon erilaista tulosta. Me haluamme voittaa.

Lopuksi Enrique vahvisti odotetun tiedon.

Xavi ei pelaa. Hänellä on lievä revähdys. Emme halua ottaa riskejä.

Enrique myös kiisti, että joukkueen sisällä olisi erimielisyyksiä Enriquen ja pelaajien välillä. Valmentaja sanoi olleensa valmistautunut kritiikkiin, kun hän teki sopimuksen Barcelonan kanssa. Lisäksi hän toivoi, että kritiikki kohdistettaisiin yksin häneen, eikä hänen apuvalmentajiinsa.