Iker Muniain on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien jo 21 ottelua. Muniain on ollut Athletic Bilbaon parhaita hyökkäyspään pelaajia tänä syksynä siitä huolimatta, että hän on pelannut syksyn käsijarru päällä. Huomenna 22 vuotta täyttävä nuorukainen myönsi, että selkäkivut haittaavat pelaamista.

– Se tulee ja menee. Joskus selkä on parempi, joskus huonompi. Minulla on ollut (selkävaivoja) jo jonkin aikaa. Olen turhautunut, koska kipu estää minua tekemästä tiettyjä liikkeitä. Olen vähän huolestunut, mutta jatkan niin kauan kun voin pelata ja harjoitella, Muniain sanoi Inside Spanish Football –sivuston mukaan.

Muniainin mukaan hänen ja koko joukkueen esityksissä on vielä parannettavaa.

– Olen tietoinen, että voi parantaa otteitani, mutta en ole siitä erityisen huolestunut. Haluan tehdä enemmän maaleja ja olla tehokkaampi. Teen kovasti töitä sen eteen. Toivottavasti maalit alkavat jakautua tasaisemmin, ettemme ole vain hyökkääjien maalien varassa.

Toimittajan sana

Vaikka Muniain on pelannut tällä kaudella 21 ottelua, selkävaivat näyttäisivät vaikuttaneen peliminuutteihin. Muniain on vaihdettu 10 kertaa kentältä pois ennen täyttä aikaa, ja kaksi kertaa hän on aloittanut ottelun vaihdossa.