Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelattiin kolme Copa del Reyn ottelua. Villarreal, Real Sociedad ja Granada etenivät 16 parhaan joukkoon.

Villarreal kaatoi omassa ottelussaan Cádizin maalein 3-0. Ensimmäisellä puoliskolla ei maaleja nähty, mutta toisella 45-minuuttisella Villarreal ratkaisi otteluparin hyväkseen. Ensin Manuel Trigueros osui rangaistuspotkusta. Viimeisen 11 minuutin aikana Gerard Moreno iski vielä kahdesti. Yhteismaalit merkittiin Villarrealin hyväksi 5-1.

Sociedad oli joutunut tyytymään maalittomaan tasapeliin ensimmäisessä ottelussa Real Oviedoa vastaan, joten jatkopaikka ratkaistiin Anoetalla. Loukkaantumissumasta kärsivän Sociedadin sankariksi nousi islantilaishyökkääjä Alfred Finnbogason, joka viimeisteli ottelun molemmat osumat. Näin ollen Sociedad jatkaa yhteismaalein 2-0.

Pääsarjajoukkueiden´välisessä kamppailussa oli tasaista. Córdoba siirtyi Granadaa vastaan johtoon viidennellä peliminuutilla Florin Andonen maalilla. Tämä tulos olisi vienyt otteluparin jatkoajalle, sillä ensimmäinen osaottelu päättyi Granadan 1-0-voittoon. Jatkoaikaa ei kuitenkaan tarvittu. Kapteeni Diego Mainz tasoitti tunnin pelin kohdalla ottelun 1-1:een ja johdatti Granadan jatkoon. Córdobaa ei auttanut edes Javi Márquezin ulosajo 66. minuutilla.

Neljännesvälierissä Granada kohtaa Sevillan. Villarreal ja Sociedad puolestaan pelaavat toisiaan vastaan.