Real Betisin ja Almerían välinen Copa del Rey -ottelu tarjosi molempien joukkueiden kannattajille sekä suuria ilon että suuria pettymyksen hetkiä. Lopulta Almería voitti sarjaporrasta alempana pelaavan Betisin maalein 4-3.

Vierasjoukkue Almería näytti menevän menojaan heti pelin alussa. Mané ja Teerasil Dangda veivät Almería 2-0-johtoon jo viiden minuutin pelin kohdalla. Maali oli molemmille uran ensimmäinen Almería-paidassa. Vasta toista otteluaan vieraiden paidassa pelannut Quique lisäsi johdon 3-0:aan 29. minuutilla. Myös Quiquelle osuma oli uran ensimmäinen Almeríassa.

Kun tunti oli pelattu, Almería johti jo 4-0, kiitos Edgar Méndezin maalin. Tässä kohtaa moni todennäköisesti ajatteli otteluparin olevan taputeltu. 79. minuutilla Betis aloitti takaa-ajon kokeneiden pelaajiensa johdolla. Ensin osui Rubén Castro, seitsemän minuuttia myöhemmin Damien Perquis, ja pelikellon näyttäessä täyttä aikaa Jorge Molina iski lukemat 3-4:ään. Aika loppui kotijoukkueelta kesken, mutta toisessa osaottelussa Betisillä on vielä mahdollisuudet.

Albacete onnistui kiusaamaan vielä paremmin isompaansa, sillä Segunda-joukkue pakotti Levanten 1-1-tasapeliin. Altavastaaja oli pitkään kiinni voitossa Thierry Moutinhon maalin ansiosta. Toppari Issam El Adoua nosti Levanten tasoihin 68. minuutilla.

Pääsarjajoukkueiden välisessä ottelussa Getafe teki selvää jälkeä Eibarista. Toisen jakson tehokas 11-minuuttinen toi kotijoukkueelle 3-0-voiton. Pablo Sarabia osui kahdesti ja Álvaro Vázquez kerran.