Itsenäisyyspäivän kunniaksi Real Madrid pyrkii entisestään pidentämään voittoputkeaan. Vastaan asettuu Celta Vigo, jolla on ollut viime viikkoina suuria maalintekovaikeuksia.

Poissaolot

Real Madrid

Luka Modric (loukkaantunut)
Sami Khedira (loukkaantunut)
Jesé (rotaatio)
Isco (pelikiellossa)

Celta Vigo

Borja Oubiña (loukkaantunut)
Pablo Hernández (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Real Madrid

Real Madrid – Cornellà 5-0 (Copa del Rey)
Málaga – Real Madrid 1-2 (La Liga)
Basel – Real Madrid 0-1 (Mestarien liiga)

Celta Vigo

Las Palmas – Celta Vigo 2-1 (Copa del Rey)
Celta Vigo – Eibar 0-1 (La Liga)
Rayo Vallecano – Celta Vigo 1-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Celta Vigo – Real Madrid 2-0 (La Liga, 11.5.14)

Arvio

Real Madrid pyrkii pidentämään voittoputkensa jo 18 otteluun, kun se saa Bernabéulle vieraaksi Celta Vigon. Real on kulkenut voitosta voittoon, mutta pientä yskähtelyäkin on ollut havaittavissa. Baselin Real kaatoi 1-0 ja Málagan 2-1. Aiemmin tällä viikolla Los Blancos teki taas selvempää eroa kaatamalla Cornellàn maalein 5-0.

Celtalle ongelmallista on viime viikkoina ollut maalinteko. Viimeisessä neljässä pelissään Celta on tehnyt vain yhden maalin. Tuloksena on ollut yksi tasapeli ja kolme tappiota. Copa del Reyssä tuli jopa takkiin Segundassa pelaavalta Las Palmasilta.

Kokoonpanojen puolesta ottelu on mielekiintoinen, sillä Realin keskikentältä puuttuu kolme pelaajaa. Luka Modric ja Sami Khedira ovat loukkaantuneina sivussa, ja Isco on pelikiellossa. Toni Kroos ja James Rodríguez saavat todennäköisesti seurakseen Asier Illarramendin.

Celta voitti tällä kaudella jo Barcelonan, joten mikä tahansa on mahdollista. Todennäköisintä on toki se, että Real voittaa 18. ottelun putkeen ja nousee sivuamaan Frank Rijkaardin luotsaaman Barcelonan ennätystä.