Cristiano Ronaldo iski kolme maalia, kun Real Madrid löi lauantai-illan ottelussa Celta Vigon maalein 3-0. Samalla Real venytti voittoputkensa jo 18 ottelun mittaiseksi.

Real oli koko ottelun ajan parempi. Ensimmäinen tilanne syntyi 11. minuutilla Sergio Ramosille. Toppari ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa. Kuutisen minuuttia myöhemmin Ronaldolla oli illan ensimmäinen tilaisuutensa. Tällä kertaa laukaus painui yli maalin. 10 minuuttia edellisestä, ja Ronaldo yritti toistamiseen. Ei uponnut vielä.

36. minuutilla upposi. Jonny kaatoi rangaistusalueella Ronaldon, joka viimeisteli itse tilannetta seuranneen rangaistuspotkun maaliin.

Heti toisen puoliskon alussa vierasjoukkueen Fabián Orellana sai tilaisuuden tasoitusmaaliin. Laukaus suuntautui kuitenkin ohi maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Real koki takaiskun, sillä James Rodríguez jouduttiin vaihtamaan pois kentältä loukkaantumisen vuoksi.

Tunnin pelin jälkeen Celtan maalivahti Sergio Álvarez onnistui torjumaan Gareth Balen yrityksen. Pari minuuttia torjunnan jälkeen Álvarez joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa. Pallo pomppi Celta-puolustajan purkuyrityksen kautta Ronaldolle, joka tälläsi suoraan ilmasta alakulmaan.

72. minuutilla Celta sai entisestään lunta tupaan. Gustavo Cabral loukkaantui, ja hänet jouduttiin vaihtamaan Sergio Gómeziin.

Kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa. Bale jakoi pallon keskeltä vasempaan laitaan, ja Marcelo jatkoi Ronaldolle, joka iski vasurillaan lukemat 3-0:aan. Maali oli portugalilaiselle jo kauden 23:s La Ligassa. Kaiken lisäksi osuma oli Ronaldon uran 200:s La Ligassa.

Voitto oli Realille 18:s peräkkäinen. Samaan on aikoinaan pystynyt Barcelona Frank Rijkaardin alaisuudessa. Samalla Real varmisti paikkansa sarjakärjessä myös 14. ottelukierroksen jälkeen. Celtalle tappio oli puolestaan jo neljäs peräkkäinen, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.