Barcelona on hyvin lähellä paikkaa 16 parhaan joukosta Copa del Reyssa. Joukkue voitti SD Huescan keskivikkona vieraissa maalein 0-4.

Ensimmäinen tilanne syntyi hieman yllättäen kotijoukkueelle. Marc-André ter Stegen avasi huolimattomasti suoraan päin Huesca-hyökkääjää, mutta pallo kimposi saksalaisen onneksi maalin ohi.

Ottelun avausmaali syntyi reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Ivan Rakitić pommitti vapaapotkun ylänurkkaan noin 25 metristä.

Vain kolmisen minuuttia myöhemmin paluuotteluaan pelannut Andrés Iniesta vei Barcelonan 0-2-johtoon. Vierailijat pääsivät ylivoimahyökkäykseen. Iniesta levitti laidalle Pedro Rodríguezille, joka jätti kantapällään pallon Rakitićille. Kroatti syötti pelivälineen takaisin Iniestalle, joka laukoi kierteisen ulkosyrjälaukauksen noin 20 metristä oikeaan yläkulmaan.

Rakitić oli noin kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä osua vaparista uudestaa, mutta miehen laukaus osui tällä kertaa tolppaan.

Barcelonan kolmas maali syntyi 39. minuutilla. Iniesta antoi älykkään syvyyssuuntaisen ulkosyrjäsyötön rangaistusalueen reunalle Pedrolle, joka siirsi sivuun ja laukoi tarkasti etukulmaan.

Toisella puoliajalla tempo laski entisestään. Blaugranan neljäs osuma syntyi noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Rafinhan laukaus kimposi Huesca-pelaajasta alanurkaan. Osuma jäi myös ottelun viimeiseksi.

Toinen osaottelu Camp Noulla pelataan 16.12.