Real Madridin koneessa on ollut havaittavissa pieniä yskähtelyn merkkejä tällä viikolla. Siitä huolimatta joukkue on onnistunut edelleen voittamaan. Kun Málaga kaatui lauantaina, Real venytti peräkkäisten voittojen putkensa jo 16:een.

16 perättäistä voittoa on ennätys, johon Real ei ole koskaan aiemmin pystynyt seurahistoriansa aikana. Putkeen mahtuu 10 voittoa La Ligassa, viisi Mestarien liigassa ja yksi Copa del Reyssä. Kaiken lisäksi voitot ovat suurimmaksi osaksi tulleet tyylillä, sillä 16 viime pelin aikana Realin maaliero on ollut 59-9.

– Tiesimme, että ennätyksen rikkominen olisi vaikeaa, mutta onnistuimme tekemään sen. Olemme tehneet hyvin töitä viimeisen kahden kuukauden ajan. Teemme kannattajat iloisiksi. Sen vuoksi me pelaamme, Iker Casillas sanoi Málaga-ottelun jälkeen.

– Tämä on todella tärkeä päivä, historiallinen ilta. On syytä onnitella (Carlo) Ancelottia ja koko joukkuetta, Sergio Ramos puolestaan mietti.

Realilla on erinomainen mahdollisuus venyttää ennätystä edelleen, sillä joukkue kohtaa tiistaina Copa del Reyssä Cornellàn.