La Ligan sunnuntai käynnistyi Atlético Madridin ja Deportivo La Coruñan välisellä väännöllä. Punavalkoiset eivät jättäneet vierailijoilleen mahdollisuuksia, vaan nollasivat nousijaseuran 2-0-lukemin. Atleti on voittanut nyt viisi kuudesta viimeisestä La Ligan ottelustaan.

Atléticon maalihanat avasi 43. minuutilla Saúl Ñíiguez. Mario Mandzukic ohjasi vapaapotkun päällään espanjalaiselle, joka puski pelivälineen Deportivon verkkoon. Maali oli 20-vuotiaalle Ñíiguezille kauden ensimmäinen.

Isäntien viimeiseksi jäänyt 2-0-osuma syntyi toisen puoliskon alussa 55. minuutin täytyttyä. Pallo tuli kulmapotkusta puolustajien puskemana suoraan rangaistusalueen takana odottaneelle Arda Turanille, ja turkkilainen täräytti laukauksensa kovalla voimalla oikeaan alanurkkaan.

Numeroiden lisäksi Atlético hallitsi myös tilastoissa. Madridilaiset pitivät enemmän palloa, ja maalipaikat menivät 9-4 isäntien eduksi. Punavalkoisten ylivoimasta kertoo hyvin myös se, että Deportivo sai koko ottelun aikana ammuttua vain yhden laukauksen Miguel Ángel Moyán vartioimaa maalia kohti.

Atlético nousi voitolla sarjataulukossa toiseksi. Sarjan kolmantena oleva Barcelona kohtaa myöhemmin tänään vieraskentällä sijan alempana majailevan Valencian.